Over ons

Idealtoys is een merk van Pieters Poedercoating: een gevestigde waarde in Meulebeke. We zijn gespecialiseerd in het poederlakken van kleine metalen stukken. De poederlak installatie is volledig geautomatiseerd waardoor er in korte termijn zeer veel stukken kunnen gecoat worden. Naast deze activiteiten worden ook de typische ideal strandschopjes  volledig in huis gemaakt.

De strandschopjes van het merk Ideal zijn een klassieker aan de Belgische kust. Aan elk aspect wordt evenveel aandacht besteed:  De aankoop van het hout voor de stelen, het lakken van het metaal, de assemblage, een correcte levering. Zowel voor grote als voor kleine hoeveelheden.

Het volledig geautomatiseerd productieproces zorgt er voor dat het aanbod van Ideal strandschopjes groter is geworden. Er is nu meer keuze in vormen, kleuren, thema’s, al dan niet personaliseren, minimum volumes.

Je koopt bij de Belgische producent en dat heeft alleen maar voordelen. Het vaste aanbod leveren wij uit voorraad. Specifieke bestellingen kunnen we op vraag produceren. De lijn tussen ons, zijnde de producent-leverancier, en u is altijd kort. Aarzel dus niet om ons te contacteren.

Sinds 2018 is het aanbod uitgebreid met heel wat andere strandartikelen. Zo kun je bij idealtoys ook terecht voor strandemmers, ballen, strandlakens, strandspeelgoed en meer. We bieden zo een uitgebreid aanbod aan strandartikelen aan voor retailers.

Wens je retailer te worden? Vraag dan je login aan en start vandaag nog met bestellen van onze producten via deze website.

Strandwinkel aan zee

Wens je onze producten als particulier te kopen? Dan kan je terecht in onze eigen winkel op de zeedijk van Blankenberge. Kom ons eens bezoeken voor fantastische dag aan zee! En wanneer het regent kan je ook van thuis uit bestellen via onze webshop voor particulieren: https://www.onlinehanddoeken.be